Prijavite se za stipendije na Univerzitetu Južne Indijane

  • Početna
Univerzitet Južne Indijane ili USI nudi veliki broj međunarodnih stipendija za međunarodne studente koji traže fakultetske diplome. Godišnje su dostupne četiri vrste stipendija; Međunarodne stipendije za zasluge, stipendije za globalne lidere, stipendije za globalne ambasadore i vrhunski uspjeh u programu intenzivnog engleskog jezika. Vrijednost svake stipendije je različita.

OBLAST:
Obrazovanje

OPIS
Ograničeni broj međunarodnih stipendija nudi se na konkurentnoj osnovi dobro kvalifikovanim studentima koji traže diplome. Zainteresovani studenti treba da popune zaseban zahtjev za stipendiju pored zahtjeva za prijem. Stipendije se sastoje od nekoliko nivoa podrške. Ove stipendije su prvenstveno za nove brucoše (studenti koji prvi put nisu pohađali koledž ili univerzitet nakon srednje škole)
Međunarodne stipendije za zasluge kreću se u rasponu od 500 do 3000 američkih dolara godišnje i mogu se obnoviti za vrijeme trajanja akademskog programa, uključujući intenzivni engleski jezik. Globalne stipendije za lidere ekvivalentne su izuzećima od školarina koja se procjenjuju na približno 10 656 američkih dolara po akademskoj godini. Global Ambassador Scholarships pružaju školarinu, sobu i pansion u kampusu za studente koji su upisani u diplomski program. Intenzivni program engleskog jezika Top Achiever pruža jednokratnu stipendiju od 500 američkih dolara studentu sa najboljim performansama koji je završio nivo 6 IEP-a i nastavio program bachelor-a na USI.
 

USLOVI
Prije nego što popune zahtjev za međunarodnu studentsku stipendiju, studenti prvo moraju da se prijave za prijem i budu primljeni na USI. Do kraja popunite prijavu za međunarodnu studentsku stipendiju. Imati demonstrirani rekord postignuća sa minimalnim kumulativnim srednjim uspjehom u srednjoj školi od 3,25 ili više na skali od 4 poena. Imati ili planirati da imate neimigrantsku vizu (tj. Studentsku vizu F-1 ili J-1). Prednost imaju brucoši (prvi put student koji nije pohađao nijedan fakultet ili univerzitet posle srednje škole, sa izuzetkom ESL studija). Prvo može da započne program intenzivnog engleskog jezika, ali mora da popuni prijavu za međunarodnu studentsku stipendiju sa originalnom prijavom / prihvatanjem za USI.

NAČIN PRIJAVE
Svi zainteresovani mogu aplicirati putem linka:
https://www.usi.edu/international/admissions/scholarships/

ROK ZA PRIJAVU:
15. mart 2021.
Detaljnije: https://www.usi.edu/international/admissions/scholarships/

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post