„POSLOVNO TEHNIČKA ŠKOLA“ Bijeljina – Vršani – Brčko

  • Početna

„POSLOVNO TEHNIČKA ŠKOLA“ Bijeljina – Vršani – Brčko je obrazovna institucija osnovana u skladu sa Zakonom o obrazovanju odraslih, licencirana i akreditovana za obrazovanje lica starijih od 18 godina. Plan i program nastave je prilagođen potrebama i mogućnostima zaposlenih i lica koja ne mogu da izdvoje vrijeme za „sjedenje u klupi“. Nastava se organizuje u za to prilagođenim kabinetima, putem interneta i intereaktivnim odnosom predavač-polaznik. Stručna praksa je obezbijeđena u ustanovama i preduzećima osposobljenim za obavljanje praktične nastave, a na zahtjev polaznika Škole, isti mogu i sami da dogovore obavljenje stručne prakse u drugim institucijama i preduzećima. „POSLOVNO TEHNIČKA ŠKOLA“ Bijeljina – Vršani – Brčko svojim polaznicima nudi sledeće obrazovne programe:

VANREDNO ŠKOLOVANJE Namjenjeno je kandidatima koji su završili samo osnovnu školu, ili su započeli pa prekinuli školovanje u bilo kojoj drugoj školi, a to mogu dokazati svjedočanstvima o završenom razredu.
PREKVALIFIKACIJA Namjenjena je kandidatima koji su završili srednju školu istog stepena (III ili IV stepen), a kroz program prekvalifikacije žele da se prekvalifikuju u drugo zanimanje istog stepena.
DOKVALIFIKACIJA Namjenjena je kandidatima koji su završili III stepen srednje stručne spreme, te žele da se dokvalifikuju u zanimanja IV stepena srednje stručne spreme.
POSLOVNO TEHNIČKA ŠKOLA
8 Marta br.3 , 76100 Brčko distrikt , BiH
Tel:+387 65 799 961
Tel:+387 65 155 535
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post