Prijavite se za bachelor stipendiju u Kanadi

  • Početna

Univerzitet u Gelfu je raspisao konkurs za dodjelu međunarodnih stipendija za program osnovnih studija za sve zainteresovane kandidate širom svijeta.

OBLAST:

Više oblasti.

OPIS

Visoko kvalifikovani kandidati širom svijeta imaju sjajan način da upravljaju svojim finansijama za preddiplomski studij prijavom na ove Međunarodne stipendije za upis na dodiplomske studije. Nagradu sponzoriše Univerzitet u Gelfu za akademsku godinu 2020-2021. Program finansiranja je podrška izvanrednim studentima koji se prijave za upis na redovni dodiplomski program na univerzitetu. Osnovan 1964. godine, Univerzitet u Gelfu je istraživački univerzitet koji nudi veoma širok spektar programa dodiplomskog, diplomskog i stručnog obrazovanja u vrlo fleksibilnom režimu. Zašto na Univerzitet u Gelfu? Ovdje će studenti poboljšati svoje znanje i radno iskustvo kroz program rada na Univerzitetu. Univerzitet nudi razne stipendije ili mogućnosti rada za svoje studente.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati iz bilo koje države. Sponzorstvo će se ponuditi samo za one programe osnovnih studija koje su prethodno definisane na Univerzitetu. Da bi bili podobni za prijavu kandidati moraju biti redovni studenti i imati minimum 80.0% prosjeka sa prethodnih godina.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko želite da se prijavite neophodno je popuniti aplikacionu formu na linku https://www.eng.mcmaster.ca/…/entrance-scholarships…

ROK ZA PRIJAVU:

1. jun 2020. godine

Detaljnije: https://www.uoguelph.ca/

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post