Zvuči poznato? Ovo je sedam vječnih problema svakog srednjoškolca

  • Početna

Srednjoškolski dani uvijek će vam ostati u sjećanju, ali neke je stvari ipak bolje zaboraviti.

Od kolijevke do groba, najljepše je školsko doba ‘- da ili ne? Naime, neke stvari koje će vam se dogoditi u srednjoj školi nisu sjajne, prenosi teen385.com.

Pogledajte koje su stvari i koje probleme samo srednjoškolac može razumjeti.

1. Grozan osjećaj kad zaboravite na test

Došli ste u školu i tada vas je prijatelj podsjetio da je danas test. Vi ste, naravno, zaboravili na njega i sad vrtite u glavi tisuću različitih scenarija. Otići, pobjeći ili ostati i suočiti se sa svojom nesretnom sudbinom?

2. Kad ste nesretno zaljubljeni

U srednjoškolskim danima zaljubljivanje je najnormalnija stvar, a svaki se prosječni učenik zaljubi barem jednom tjedno. Međutim, najčešće su te ljubavi samo u očima i ne prelaze mašte, a u mnogim slučajevima završavaju slomljenim srcem.

3. Kad se nemate s kim družiti na velikom odmoru

Veliki odmor pravo je vrijeme za druženje, tračanje i čavrljanje s prijateljima. Ali samo ako ih imate. Vrlo često se dogodi da netko ostane sam, a zatim odmore provodi u kutu učionice s onim tužnim pogledom u očima. Totalni krevet!

4. Kad zakasnite u školu jer ste zaspali

To se svima nama dogodilo barem jednom, pa potpuno razumijemo kakva ovo može biti sramota, pogotovo ako zakasnite na neki test ili usmeni ispit.

5. Kad se stariji i dalje ponašaju prema vama kao prema djetetu

Niste odrasla osoba, ali više niste ni dijete – srednjoškolsko razdoblje zbunjuje ne samo vas, već i vaše roditelje. Još uvijek znaju da ne možete sami donositi odluke zbog čega se često znaju ponašati prema vama kao prema djetetu. Sve znamo i suosjećamo s vama.

6. Kad se vratite sa prekasnog izlaska

Obećali ste roditeljima da ćete biti kod kuće do 2 sata, ali u međuvremenu ste zaboravili pratiti koliko je sati pa ste zakasnili? Iako će se vaši stariji jako ljutiti, s vremenom će vam oprostiti. Nisi jedina kojoj se ovo dogodilo.

7. Kad ti prištići ne daju mira

Pubertet je vrijeme kada se naši hormoni potpuno mijenjaju i počinjemo patiti od akni. To je sasvim u redu i normalno, a gotovo da nema tinejdžera koji u srednjoškolskim danima nije imao problema s aknama ili aknama.

Da vas barem malo utješim – ti su problemi i ostat će u srednjoj školi, a kasnije se više nećete morati nositi s njima.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post