Srednjoškolci, prijavite se za besplatnu online Zimsku školu programiranja i dizajna – IT Fest 2021

  • Početna

Zimska škola programiranja i dizajna – IT Fest 2021 započinje u ponedjeljak, 1. februara, i trajaće do 5. februara, a ove godine će se održati na mreži. Ono što je sjajna vijest za sve zainteresovane srednjoškolce koji žele naučiti korisne vještine iz područja programiranja i dizajna je da se mogu prijaviti potpuno besplatno.

Sve što trebate učiniti da biste postali učesnik je da se prijavite preko web stranice i dobijete e-poštu za praćenje predavanja i radionica putem Live Streama.

Steknite informatičke vještine za obećavajuću karijeru

Organizator IT Festa Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, koja već godinama promoviše moderno obrazovanje u najperspektivnijem području.

Cjelokupni program ovogodišnjeg IT Festa održat će se putem interneta, putem tehnologije prijenosa uživo, koja se godinama koristi u nastavi ITS-a kao dodatni nastavni resurs i pokazala se velikom prednošću tokom pandemije.

Napravite animaciju, napišite prvi kôd i napravite web stranicu

Preko 30 vrhunskih stručnjaka i profesora koji su svoju karijeru izgradili u velikim međunarodnim kompanijama podijelit će svoja iskustva i vještine sa studentima i pomoći im da savladaju Javu, Photoshop, WordPress, JavaScript, AutoDesk i mnoge druge korisne programe.

Uz to, srednjoškolci će naučiti što je rješavanje problema, u kojem se smjeru razvija polje robotike, što uzrokuje ovisnost o društvenim mrežama i još mnogo toga.

Na radionicama IT Festa imat ćete priliku steći nova znanja i dobiti odgovore na sva vaša pitanja. IT Fest radionice i predavanja su potpuno besplatni, a sve što trebate da biste ih mogli pratiti putem interneta je da se prijavite putem web stranice i dobijete e-poštu s vezom za praćenje prijenosa uživo.

Prijavite se i pratite radionice na mreži besplatno

IT Fest jedinstvena je prilika da potpuno besplatno zakoračite u svijet informacijske tehnologije i dizajna. Iskoristite priliku i steknite znanje iz ovih oblasti. Sve informacije mogu se naći na web stranici www.it-skola.com.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post