Prijavite se za Microsoft EdX onlajn kurseve

  • Početna

EdX kursevi, koje predaju Microsoftovi stručnjaci, omogućavaju vam da učite kroz praktično iskustvo, najsavremenije tehnologije u oblastima kao što su usluge u oblaku, mobilni razvoj i nauke o podacima. Bez obzira da li ste student ili iskusni tehnolog, Microsoft vas može osnažiti da na Microsoftovoj platformi gradite inovativne aplikacije, usluge i iskustva koja će vam pomoći da ostvarite značajan uticaj u današnjem povezanom svijetu.

Opis

Milijarde senzora, ekrana i uređaja – u konferencijskim salama, dnevnim sobama, gradovima, automobilima, telefonima, računarima – formiraju ogromnu mrežu i tokove podataka koji jednostavno nestaju u pozadini vašeg života. Ova računarska snaga digitalizovaće gotovo sve oko nas i izvući će uvid iz svih podataka koji se generišu interakcijama među ljudima i između ljudi i mašina. Selimo se iz svijeta u kome je računarska snaga bila oskudna, na mjesto gdje je sada gotovo neograničena.
U ovom novom povezanom svijetu Microsoft vjeruje da tehnologija stvara prilike, a njihovi edX kursevi su stvoreni da vam pruže osnovne razvojne veštine potrebne za uspjeh u „mobile-first“, „cloud-first“ svijetu.

Uslovi

Microsoft kursevi su dostupni za sve zainteresovane kandidate, iz cijelog svijeta.

Način prijave

Za prijavu idite na link: https://www.edx.org/school/microsoft
ROK ZA PRIJAVU:
U toku.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post