Prijavite se za Google AdCamp EMEA program

  • Početna

AdCamp je otvoren za sve trenutne ili nedavno diplomirane studente iz cijele Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA) i pruža učesnicima priliku da pogledaju iza kulisa u Google-u, razviju profesionalnu mrežu i steknu nove vještine , iskuse njihovu kulturu i saznaju više o mogućnostima za karijeru u zabavnom i inkluzivnom okruženju.

Opis

Onlajn oglašavanje je srž Googleovog poslovanja i oni su oduševljeni što čaroliju svojih platformi dijele sa studentima putem Google AdCampa. AdCamp nudi kolaborativni plan i program usmjeren na Google-ovo oglašavanje i prodaju usluga, pregled Google-ovih proizvoda za oglase i uvid u industriju. Biće izabrano do 50 trenutnih studenata koji će učestvovati u AdCamp-u uz pokrivene sve troškove u jednom od Google-ovih kancelarija. Učesnici će dobiti priliku da steknu nove vještine, takmiče se u takmičenju za slučajeve, razviju profesionalnu mrežu, pogledaju kako pomažu malim i srednjim preduzećima da napreduju i nauče više o mogućnostima za karijeru u okviru svoje Globalne poslovne organizacije u zabavnom i inkluzivnom okruženju.

Uslovi

Da bi se prijavili, studenti moraju:
– biti upisani na završnu godinu BA / BS ili master programa u bilo kojoj oblasti, na univerzitetu u Evropi, Bliskom Istoku ili Africi, ili su diplomirali u poslednjih 12 meseci
– da tečno govore engleski jezik, jer će se sve aktivnosti AdCampa sprovoditi na engleskom jeziku
– zainteresovani i imaju iskustva u prodaji, korisničkoj podršci, upravljanju nalozima, marketingu ili konsultacijama
– sposobnost multitaskinga i sposobni da rade na više projekata istovremeno uz striktnu pažnju na detalje

Način prijave

Za prijavu popunite aplikacionu formu: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSejuiZhlf3K1O…/viewform
ROK ZA PRIJAVU:
U toku.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post