Prijavite se za Bachelor studije kompjuterskih nauka 2020

  • Početna

Univerzitet u Londonu je raspisao konkurs za onlajn bečelor studije kompjuterskih nauka za sve zainteresovane kandidate širom svijeta koji žele da steknu znanja i vještine iz ovih oblasti.

OBLAST:
Kompjuterske nauke.

OPIS
Otvorite vrata za traženu tehnološku karijeru sa svjetskom Internet Bachelor of Science (BSc) na diplomi za računarske nauke sa Univerziteta u Londonu. Savladaćete vještine računara po zahtjevu, rješavati složene probleme i poštovati svoju inovativnost i kreativnost. Pristup zasnovan na projektu pomoći će u razvoju tehničkih i prenosivih vještina potrebnih za ispunjavanje karijere u vašoj oblasti. Specijalizujte se za 1 od 7 najmodernijih tema. Izaberite sljedeće oblasti fokusa: Mašinsko učenje i AI, Nauka podataka, Razvoj veba i mobilnih uređaja, Fizičko računarstvo i Internet stvari, Razvoj igara, Virtuelna stvarnost ili Korisničko iskustvo. Kreirajte portfolio posla koji će poboljšati vašu karijeru. Razvijati vještine u računanju sa jakim fokusom na programiranje i matematiku, plus upravljanje projektima, prezentacijske vještine i timski rad. Napravite portfolio kurseva koji ćete predstaviti potencijalnim ili postojećim poslodavcima.

USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati širom svijeta sa zavšenom srednjom školom. Bečelor program kompjuterskih nauka je online prirode, a održavaće se na Univerzietu u Londonu.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na link https://www.coursera.org/…/bachelor-of-science-computer…

ROK ZA PRIJAVU:
31. avgust 2020. godine

Detaljnije: www.coursera.org

Izvor: mladiinfo.me

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post