Srednje škole u okrugu: Uspješni prvi rok za upis, pogledajte gdje još uvijek ima slobodnih mjesta

  • Početna

Uspješan prvi rok za upis u sve srednje škole u Brčko distriktu.

Tehnička škola je u prvom upisnom roku upisala 260 učenika na 15 različitih polja. Ravnatelj škole Dejan Nikolić rekao nam je da je za kolovozni upisni rok za trogodišnje tečajeve ostalo samo 10 mjestaTekstilni tehničar 5 slobodnih radnih mjesta, zanimanje bravar jedno slobodno mjesto i zanimanje zavarivač 4 slobodna mjesta.

Gimnaziju „Vaso Pelagić“ u prvom upisnom roku upisalo je 18 učenika u 6 razreda. Za kolovozni rok za upis u kolovozu ostalo je još 11 slobodnih mjesta, u smjeru Glazbene gimnazije, potvrdila je za našu web stranicu direktorica ustanove Amela Helać.

Prema riječima ravnatelja Ekonomske škole Brčko distrikta, gospođe Zore Pajkanović, u prvom je upisnom roku upisalo 182 učenika na 9 različitih smjerova. Za naredno razdoblje upisa predviđeno je mjesta za još 9 učenika zainteresiranih za profesiju trgovca, odnosno 7 za trogodišnju profesiju konobara.

Poljoprivredna medicinska škola upisala je 165 učenika na 7 različitih polja. Za razdoblje upisa u kolovozu ostalo je još 15 studentskih mjesta za kombinirani razred, odnosno zanimanje cvjećar-mesar.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post