Prijavite se za UCL istraživačke stipendije

  • Početna

Univerzitetski koledž u Londonu trenutno prima prijave za UCL istraživačke stipendije. Ovo je otvoreno za studente iz bilo koje zemlje koji će izvoditi istraživački program na Univerzitetu.

Opis

UCL istraživačke stipendije (UCL-ORS) imaju za cilj da privuku visokokvalitetne međunarodne studente na UCL da se bave istraživanjem. Godišnje je dostupno približno 30 UCL-ORS stipendija. Nagrade se mogu dodijeliti za godinu 1, 2 i 3 redovih doktorskih studija (ili od godine 1 do 5 vanrednih studija), podložno godišnjem pregledu i obnavljanju.
Nagrade se sastoje od finansijskih sredstava za pokrivanje razlike između školarina u inostranstvu i UK/EU.

Uslovi

– Kandidati moraju imati ponudu za upis na UCL ili su trenutno upisani na neki od istraživačkih programa
– Kandidati moraju biti u mogućnosti da plate školarinu po inostranoj stopi (Overseas fees status)
– Već imate ili treba da steknete upper second-class Honours UK diplomu ili ekvivalent

Način prijave

– Morate podnijeti kompletnu prijavu za prijem na istraživački program do predviđenog roka. Ne morate da imate obezbijeđenu ponudu za mjesto na UCL-u da biste se prijavili za stipendiju, ali morate da predate prijavu za prijem.
– Kandidati se moraju obratiti svom akademskom odeljenju/institutu /katedri/jedinici kako bi ih obavestili da žele da se prijave za stipendiju
i moraju im dostaviti sledeća dokumenta: naslovni list istraživačke stipendije (https://www.ucl.ac.uk/…/research_scholarships_-_cover…); CV; sažetak vašeg istraživanja u Word ili PDF dokumentu (max. 200 riječi); akademske transkripte; 2 preporuke, forma 1forma 2
ROK ZA PRIJAVU:
13. januar 2021.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post