Prijavite se za trening u Sloveniji

  • Početna

Fokus konferencije su programi ili pristupi koji mladima u riziku mogu pružiti podršku koja je prilagođena njihovim potrebama i koja može razviti njihove društvene i obrazovne kompetencije, kao i osnažiti ih da prevaziđu lične teškoće i izazove.

OBLAST:

mentalno zdravlje

OPIS

Glavni fokus konferencije su programi ili pristupi koji mladima u riziku mogu pružiti podršku koja je prilagođena njihovim potrebama i može razviti njihove društvene i obrazovne kompetencije, kao i osnažiti ih da prevaziđu lične teškoće i izazove. Teme za ovu godinu biće fokusirane na nove oblike omladinskih subkultura, različite puteve mentalnog zdravlja (mladih) ljudi, inovativne pristupe u umetnosti i sportu itd. koji se primenjuju u radu sa rizičnim mladima.

Šta je mentalno zdravlje, da li postoji samo po sebi ili je samo društveni konstrukt odgovarajućeg ponašanja i emocija? Razumevanje ovog koncepta zdravlja tiče se i nas kao stručnih radnika i naših klijenata, što utiče na naš profesionalni učinak. Osim toga, želimo da razgovaramo o tome kako se mladi danas druže i ujedinjuju?

USLOVI 

Pozivamo omladinske radnike, koji provode svoje vreme sa mladima, istraživače iz ove oblasti kao i mlade da iznesu svoje gledište.

NAČIN PRIJAVE

Potrebno je da popinite aplikacionu formu na sajtu http://trainings.salto-youth.net/10851

Detaljnije na:

http://trainings.salto-youth.net/10851

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post