Prijavite se za online kurs strategijskog menadžmenta

  • Početna

Univerzitet iz Pensilvanije je raspisao konkurs za onlajn kurs strategijskog menadžementa za sve zainteresovane kandidate širom svijeta.

OBLAST:
Menadžment.

OPIS
Ubrzajte svoju karijeru naučivši kako da razvijete i implementirate pobjedničke poslovne strategije za svoju organizaciju sa profesionalnim sertifikatom za strateški menadžment iz Vhartona. Povećajte svoje liderske sposobnosti prepoznavanjem i definisanjem konkurentske prednosti vašeg preduzeća, preciziranjem strategije za optimizaciju interakcije s klijentima i ostvarivanjem profita. Napravljen od strane poznatih svjetskih profesora u Vharton školi, ovaj program sertifikata pomaže vam da steknete upravljačke vještine koje su vam potrebne da biste pretvorili izazove koje predstavlja današnje tržište u mogućnosti za vaše poslovanje. Današnji lideri znaju da pružanje visokokvalitetne ponude po konkurentnim cijenama više nije dovoljno za opstanak; ovaj program je stvoren kako bi vam pružio znanje i praktičnu aplikaciju koja vam je potrebna za poboljšanje korisničkog iskustva, povećanje operativne efikasnosti i smanjenje troškova. Do kraja ovog programa na mreži, kreiraćete sopstvenu strategiju za povezivanje u sopstvenu organizaciju kako biste postigli stvarne rezultate.

USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati širom svijeta. Nema posebnih uslova prijave.

NAČIN PRIJAVE
Ukoliko želite da se prijavite neophodno je registrovati se na sljedećem linku: https://www.edx.org/professi…/wharton-strategic-management

ROK ZA PRIJAVU:
U toku.

Detaljnije: www.edx.org

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post