Prijavite se za NIG program stažiranja u Japanu

  • Početna

Nacionalni institut za genetiku (NIG) / Odjeljenje za genetiku, SOKENDAI prihvata prijave za program istraživačke prakse za dodiplomske i postdiplomske studente koji žele da steknu istraživačko iskustvo u genetici i srodnim poljima u naukama o životu. Studenti pripravnici će sprovesti nezavisno istraživanje pod mentorstvom istražitelja domaćina NIG-u.

Opis

Program uključuje obuku o naučnom istraživanju, naučnoj komunikaciji i posjete laboratoriji radi razgovora sa glavnim istražiteljima. Na kraju programa, učesnici će održati prezentaciju o svom iskustvu kao „NIGINTERN Reports Symposium“. NIG će izdati sertifikat onima koji su uspešno završili program. Stažisti takođe mogu učestvovati u raznim aktivnostima, poput predavanja na postdiplomskim programima i seminarima izvanrednih istraživača iz i izvan NIG-a. Časovi japanskog jezika su takođe dostupni.
Trajanje ove prakse je mjesec dana, a dobra stvar kod ovog programa je što nije potreban IELTS/TOEFL.
NIG će pokriti troškove avionskih karata, cijenuprevoza između aerodroma u Japanu i NIG-a, smještaja u pansionu instituta i putnog osiguranja tokom programa. Takođe će biti obezbeđen dodatak za obroke (oko 1500 JPY po danu, podložno promjenama).

Uslovi

Otvoreno za sve kandidate koji su zainteresovani za nauke o životu i ulaze u predfinalnu godinu u trenutku prijave, odnosno u 3. godinu četvorogodišnjeg bachelor programa, u 2. godinu trogodišnjeg bachelor programa, u 4. godinu godini petogodišnjeg programa, u 1. godinu dvogodišnjeg master programa ili u 5. godinu šestogodišnjeg programa. Studenti koji su zainteresovani za upis na doktorski program na NIG-u podstiču se da se prijave.

Način prijave

ROK ZA PRIJAVU:
7. januar 2021.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post