Prijavite se za Međunarodnu stipendiju na DBS-u

  • Početna

Dublin Business School (DBS) objavljuje konkurs za Međunarodnu studentsku stipendiju iz oblasti raznih kurseva za 2020. godinu i poziva sve zainteresovane studente da se prijave.

OBLAST:

Biznis i srodne oblasti.

OPIS

Međunarodna studentska stipendija na Dublin Business School (DBS) za 2020. godinu nudi se za prvostepene diplome i magistre iz oblasti menadžmenta kurseva. Ovu stipendiju obezbjeđuje Dublin Business School, a vrijednost ove stipendije je djelimično finansiranje zavisno od jednog kursa do drugog. Stepen stipendije je Bachelors, Masters. Glavna svrha Međunarodne studentske stipendije na DBS za 2020. godinu je podrška i podsticanje studenata sa odličnim akademskim dosijeima koji su se prijavili na kurseve upravljanja na Univerzitetu. Međunarodna stipendija za studente na DBS za 2020. godinu pruža se kao odricanje od školarine na osnovu programa za koji se prijavljuju i to: 500 € popusta na 6 programa, 500 € odustajanje od programa 7 nivoa, 500 € popusta na 8 programa i 1000€ off-level 9 programa.

USLOVI

Međunarodna studentska stipendija na DBS 2020. otvorena je za sve međunarodne kandidate. Mogu se prijaviti svi državljani koji nisu članovi Evropske unije (EU). Studenti moraju upisati redovni kurs na univerzitetu i da ispunjavaju sve uslove za napredovanje i posebne kriterijume za program. Šema stipendiranja je konkurentna. Kandidati moraju pokazati snažnu posvećenost i akademske performanse.

NAČIN PRIJAVE

Više informacija o prijavi možete potražiti putem email adrese: international@dbs.ie

ROK ZA PRIJAVU:

Rok se razlikuje od jednog kursa do drugog kursa ali nije određen.

Detaljnije: https://www.dbs.ie/international-students/international-non-eu-students/scholarships

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post