Prijavite se za Clarendon Fund stipendije na Oksfordu

Clarendon Fund je glavni program stipendija za postdiplomske studije na Univerzitetu u Okfordu, koji nudi oko 140 stipendija svake godine. Clarendon stipendije dodeljuju se na osnovu akademske izvrsnosti i potencijala.

Opis

Sve Clarendon stipendije u cjelosti pokrivaju troškove školarine i fakulteta.
Studenti na redovnim studijama dobijaju godišnju stupendiju kojia iznosi najmanje 15009 GBP za period 2020-21. Vanredni studenti dobijaju stipendiju za pokrivanje troškova studiranja. Za 2020-21 vanredni studenti na DPhil studijama dobijaju najmanje 2502 GBP, a vanredni master studenti dobijaju najmanje 5003 GBP.
Godišnje se dodijeli oko 140 stipendija.

Uslovi

Clarendon stipendije dodjeljuju se na osnovu izuzetnih akademskih zasluga i potencijala postdiplomskim studentima iz cijelog sveta. Stipendije su dostupne u svim predmetnim oblastima i otvorene su za kandidate koji se prijave za master ili DPhil studije do roka za prijem u januaru.

Način prijave

Ako se prijavite za redovne ili vanredne master ili DPhil studije na Okfordu do januarskog roka, automatski ćete biti uzeti u obzir za Clarendon stipendiju. Ne morate da podnosite nikakve dodatne dokumente za stipendiju – ne postoji poseban obrazac za prijavu za stipendiju.
ROK ZA PRIJAVU:
8. januar 2021.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post