PRAKSA SAD: Internetsko okupljanje

  • Početna

Cilj Experience programa za mlade je prije svega orjentisan na njihov lični razvoj i usavršavanje. Mladi imaju priliku da 12-18 provedu u Americi radeći u struci neposrednu po završetku školovanja kako bi se pripremili za svjetsko tržište rada. Zvuči nevjerovatno ali je vrlo moguće uz Experience-ove programe za mlade, upravo takav je i naš program INTERNSHIP USA.

Program se realizuje isključivo iz oblasti koja je u vezi struke. Pored osnovnog cilja, ovaj program pruža mogućnost mladima da upoznaju sa američkom kulturom i načinom poslovanja, što je od izuzetnog značaja za buduću karijeru. Internship program tj. program stručnog usavršavanja, se organizuje u saradnji sa vodećim akreditovanim organizacijama i institucijama (sponzorima programa) u SAD.

Na program se mogu prijaviti:

Studenti i studentkinje koji su pri kraju studija (zadnja godina i apsolventi) i
Neposredno po završetku fakulteta, odnosno do 12 mjeseci od diplomiranja.
Ukoliko biste željeli na program, a nikako da se odvažite ili imate još nekih pitanja koja vam se motaju po glavi ili jednostavno želite da saznate sve o ovom programu, pridružite nam se na našem ZOOM MEET UP-u koji će se održati 29.03. (Ponedjeljak) u 18:00.

Kada: 29.03. (Ponedjeljak)
Gdje: ZOOM
Vrijeme: 18:00
Link za prijavu:
https://www.google.com/url?q=https://docs.google.com/forms/d/1I0LQH0Ruj4UssvXPdjc-aSLM35waOwv7BYY4OABOHMA/edit&sa=D&source=hangouts&ust=1616768888627000&usg=AFQjCNHibvPqjkktjNlnbeoLE6SZkw2Tag

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post