Nestle održava online radionice iz polja marketinga na engleskom jeziku

  • Početna

Europska sedmica strukovnih vještina – Nestle webinari

Nestlé je vodeća kompanija za prehranu, zdravlje i wellness prisutna u 191 zemlji širom svijeta s više od 2000 svjetskih i lokalnih brendova kao što su Nescafé, Nesquik, NAN, Začin C, Thomy, Kit Kat, Friskies Nestlé Adriatic, osnovana 2003. godine, zapošljava preko 700 zaposlenika i pokriva Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Sloveniju.

Nestlé u Surčinu godišnje proizvede više od 16.000 tona hrane, a njihove marke (majoneza Thomy, začin C, senf C, pileća supa C) među najpopularnijima su na ovom području. Kompanija Nestlé implementirala je Total Performance Management, naprednu metodologiju koja osigurava napredak naših zaposlenika, radno okruženje i rezultate.

Pridružite se Nestle  webinarima tokom Europske sedmice strukovnih vještina posvećenog studentima završnih godina i svježim diplomcim željnim razvoja u multinacionalnoj tvrtki

Ako želite proširiti znanje stečeno tokom studiranja, prijavite se odmah i naučite praktičnu stranu poslovanja od najveće kompanije na svijetu!

Naši iskusni i raznoliki profesionalci iz prodajnog i marketinškog tima pružit će vam priliku da:

  • Otkrijte naše tajne  trgovinskog marketinga  12. novembra od 11h do 12: 30h
  • Počnite pregovarati kao pravi prodavač !  13.novembra od 14h do 15: 30h

Napomena: Broj mjesta je ograničen!

Što još trebate znati?

  • Sudjelovanje je besplatno, a webinari će se održavati virtualno, putem aplikacije: ” Microsoft teams”
  • Imamo ograničeni broj od 30 učesnika po webinaru
  • Registrirati se možete do  10. novembra

Molimo obratite posebnu pažnju da prijava ne garantuje vaše prisustvo na Nestléovim webinarima. Budući da je broj sudionika ograničen, sve će se prijave pažljivo pregledati.

Ako mislite da je ova prilika u skladu s vašim profesionalnim i osobnim rastom,  svoju biografiju  putem e-pošte možete poslati na:  Human.Resources@rs.nestle.com   najkasnije do  10. novembra 2020. 

 

 

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post