Najbolji filmovi za djecu: Pet filmova koje morate pogledati

  • Početna

E.T. the Extra-Terrestrial

Klasik Stevena Spielberga o prijateljstvu dječaka po imenu Eliot i vanzemaljca po imenu E.T, o vrijednostima ljubavi i dobrote. Ti znaš sve. Ako već niste, prepustite svojoj djeci ovo filmsko blago.

The Gonnies

Opasna, ali opasno zabavna avantura u kojoj je i Spielberg “uvalio prste”. Kad kombinirate tim djece s različitim temperamentima i sjajnim smislom za humor, skriveno blago legendarnog gusara Jednookog Willieja koje bi riješilo neka sudbonosna pitanja i nestašnu obitelj Frateli – sitne kriminalce koji su im zauvijek za petama, dobivate nešto što zaista vrijedi pogledati.

Honey, I Shrunk the Kids

Čovjek je smanjio djecu, što da vam kažemo. I sada djeca bježe od bube u dvorištu, a on ih traži. Lud! p.s. jedan će mrav biti superheroj. Nećemo dalje otkrivati ​​jer ovaj film svakako morate pogledati sami.

Willow

Tolkien je možda prvi napisao Gospodara prstenova, ali George Lucas prvi je prikazao ovu veliku sagu sa sličnom temom. Patuljci, mala princeza Elora koju treba spasiti od zle čarobnice, trolova, ludih minijaturnih “browniesa”, borbe dobra i zla i ta-daaa – glavne dasa u glavnoj ulozi – Val Kilmer. Mama, sjećaš li ga se? Film je za malo starije školarce, tinejdžere, ali svakako ga vrijedi pogledati.

Annie

Zabavan i izuzetno dirljiv mjuzikl s elementima komedije (i to kakve) o kovrčavoj, pametnoj djevojčici Annie koja pobjegne iz sirotišta i utočište nađe kod živahnog milijardera Olivera Worbacksa. Jedno od onih postignuća zbog kojih se smijete i grijete dušu.

 

 

 

 

 

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post