Konkurs za m:tel stipendije

  • Početna

Prijavite se na konkurs za m:stipendije najkasnije do 23.12.2020. godine.

Jedanaesti put zaredom, m:tel poziva studente elektrotehnike u BiH, da se prijave na konkurs za stipendije. Konkurs o dodjeli stipendija ove godine je objavljen 24. novembra i ostaje otvoren do 23. decembra 2020. godine, a pravo da na njega apliciraju imaju studenti elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Tuzli.

I ovoga puta, 15 studenata, koje će izabrati žiri sastavljen od profesora sa fakulteta obuhvaćenih konkursom i stručnih lica u m:tel-u, postaće stipendisti ove kompanije, te do kraja prvog ciklusa studija primati stipendiju u iznosu od 300 KM mjesečno. Takođe, pored novčanog dijela stipendije, izabrani studenti dobijaju i mogućnost obavljanja stručne prakse, ali i mogućnost zaposlenja u ovoj kompaniji, koja je lider na polju telekomunikacija u BiH.

Pravo da konkurišu za ovogodišnje stipendije m:tel-a imaju:

  • redovni studenti treće i četvrte godine, a koji studiraju na četvorogodišnjim elektrotehničkim fakultetima u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, kao i studenti Fakulteta elektrotehnike u Tuzli
  • prosjek ocjena 8 ili više,

Ako ste studenti željni rada na najnovijim tehnologijama kao što su IoT, Big Data, Cloud, IPTV, uz podršku vrhunskih mentora te ukoliko želite napraviti dobru osnovu za sjajnu karijeru, prijavite se na konkurs za m:stipendije najkasnije do 23.12.2020. godine.

Kontakt adresa: konkurs@mtel.ba. Više informacija pronađi ovdje.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post