IBU prijemni ispit za stipendiju

  • Početna

Grafički dizajn i multimediji

Upravo se nalaziš na životnoj prekretnici koja ti stvara ogroman pritisak. Biti umjetnik i boriti se za egzistenciju ili postati nešto što nikada nisi želio i osigurati sebi pristojan život.
Baš zbog takvih potreba smo i kreirali odsjek Grafičkog dizajna i multimedije. Mjesto gdje umjetnici svoj talent pretvaraju u jako plaćen zanat.
Živimo u vremenu koje treba kreativne ljude više nego ikada prije, a naš studij se bazira na principu kreativne industrije koja je sastavni dio našeg svakodnevnog života.
Od grafičkog dizajna preko web dizajna i fotografije, naši studenti uče kako postati kreator sadržaja bez kojeg više ne možemo ni zamisliti današnji svijet. Poduzetni kreativci su najtraženiji ljudi na tržištu rada, a mi baš takve odgajamo.
Uz naše znanje i suvremenu opremu možemo vam pokazati kako postati konkurentan i jako dobro plaćen za svoj rad. Zato želimo da znate da se na Internacionalnom Burch univerzitetu nalazi odsjek koji vaš pritisak i strah može pretvoriti u cjeloživotno zadovoljstvo i sreću.
Možda vam sve ovo djeluje samo kao još jedan copy koji ima svrhu da dopre do krajnjeg korisnika, što u suštini i jeste, ali svaki dobar copy je istinit. I to je još jedna od vještina koju podučavamo na našem odsjeku.
PRIJAVI SE NA PRIJEMNI ISPIT ZA STIPENDIJU: 26.03.2023.
Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post