Helen Doron zapošljava učitelja/icu engleskog jezika!

  • Početna

Helen Doron Early English je međunarodno priznata metoda učenja engleskog jezika koja postoji više od 30 godina te je prisutna u 37 zemalja i više od 1000 centara širom svijeta. U Bosni i Hercegovini smo od 2011. godine na više lokacija u BiH, a škola u Novom Sarajevu veoma uspješno posluje već punih sedam godina.
U našoj školi engleski uče djeca i mladi već od 3 mjeseca pa do 19 godina starosti, a s obzirom da radimo na izuzetno aktivan i djeci zabavan način, tražimo energičnu, komunikativnu, otvorenu, veselu i kreativnu osobu koja prije svega uživa u radu s malom djecom, a koja je spremna na učenje i usavršavanje u pozitivnoj atmosferi u našem uspješnom timu.

Nudimo:
Obuku o trošku poslodavca kojom se stiče međunarodno priznati Helen Doron certifikat za predavanje Engleskog po ovoj jedinstvenoj metodi.
Redovne godišnje seminare za daljnju Helen Doron edukaciju.
Rad u dinamičnoj i veseloj sredini uz predavanje Engleskog prema svjetskoj broj jedan metodi za podučavanje djece po visokokvalitetnim i tehnološki najnaprednijim materijalima dostupnim na tržištu.
Mogućnost rada u pozitivnom i kreativnom okruženju sa prilikom da unesete pozitivne promjene u živote svojih učenika dajući im kvalitetnu edukaciju koju će koristiti cijeli život.
Odgovornosti:
Predavanje Engleskog po Helen Doron Metodi
Rad prema visokim standardima škole
Visok nivo odgovornosti u radu sa djecom i roditeljima

Potrebne kvalifikacije:
SSS/VSS
Odlično poznavanje engleskog jezika, govornog i pisanog
Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
Rad na računaru (Microsoft paket)

Napomena: Kandidati ne moraju imati završen Filozofski fakultet, odsjek za Engleski jezik. Bitno je da znate jezik, volite rad sa djecom i uživate u tome.

Poželjne kvalifikacije:
Iskustvo u radu sa djecom
Osnovne umjetničke vještine i znanja
Osnovne administracijske vještine

Profil kandidata:
Voli rad sa djecom
Visok stepen odgovornosti
Profesionalnost u radu
Odličan timski rad
Izvrsne interpersonalne vještine
Izuzetne pisane, verbalne i komunikacijske vještine
Napomena: Radno vrijeme je od 16:00 do 21:00h

Svi kandidati prije nego se prijave za posao se mogu upoznati sa našom jedinstvenom metodom učenja Engleskog za djecu putem web stranice www.helendoron.ba

Molimo sve zainteresovane kandidate koji se žele prijaviti na konkurs da svoj CV i pismo motivacije obavezno pošalju putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS”, sa naznakom ‘Za poziciju Učitelja/ce Engleskog.’

Samo kandidati sa gore navedenim kvalifikacijama i potpunim aplikacjiama koji budu selektirani za interviju će biti kontaktirani i pozvani na razgovor.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post