BodEvolve program stipendija

  • Početna

BodEvolve stipendija dostupna je svim studentima upisanim na akreditovani dvogodišnji ili četvorogodišnji univerzitetski ili fakultetski studijski program. Ovaj program obezbeđuje 2500$ za pobjedničke studente. Prijave se primaju dva puta godišnje.

OBLAST: Obrazovanje

OPIS: Doktor Frenzel i ostatak njegovog tima osećaju se ispunjenima pomažući ljudima da žive zdravije i pozitivnije. Stvorili su stipendiju kako bi pomogli studentima koji nastavljaju svoje obrazovanje.

USLOVI: Kandidati moraju biti upisani na akreditovani dvogodišnji ili četvorogodišnji univerzitetski ili fakultetski studijski program. Ova stipendija otvorena je za sve studente bez obzira na nivo ili godinu studija.

NAČIN PRIJAVE: Da bi se prijavili, studenti moraju poslati esej (minimum 500 riječi) ili video zapis (najmanje 2:30 minuta) na temu (Lična priča o gubitku kilograma ili borba sa gubitkom kilograma ili Kako održati zdrav način života) na mejl scholarship@bodevolve.net. Esej ili video morate podijeliti na društvene mreže sa heštegom #bodevolvescholarship i linkom do bilo koje stranice sa veb-sajta BodEvolve https://micompletetransformation.com/. Kada pošaljete svoju prijavu na mejl, navedite društvenu mrežu na koju ste podijelili esej ili video.

ROK ZA PRIJAVU: 1. decembar 2020. ili 1. jul 2021.

Detaljnije: https://mycompletetransformation.com/scholarship/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post